GAP ENTRE CAMPIONS D’ESQUÍ ALPÍ A BOÍ TAÜLL

El passat 16 i 17 de Gener va tenir lloc, a Boí Taüll, el Campionat d’Esquí Alpí FEDDI ‘Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual’.

En GAP vam tenir el grandíssim honor de ser els speakers del campionat així com de formar part de l’organització d’aquest. Una gran oportunitat per a estar entre professionals de l’esquí i magnífiques persones.

Agraïm la participació dels 35 esportistes, vinguts d’11 clubs de tota la geografia espanyola, per la seva actuació i esportivitat exemplar.

Especialment, felicitem a Marina Rodríguez de Coda Huelva que va revalidar el seu títol de Campiona d’Espanya delectant-nos amb uns temps excepcionals i a Iván Machado Rodríguez del Club Sierra Natura Ability que va aconseguir per primera vegada en la seva carrera proclamar-se Campió d’Espanya de la categoria absoluta.

 


GAP ENTRE CAMPEONES DE ESQUÍ ALPINO EN BOÍ TAÜLL

El pasado 16 y 17 de Enero tuvo lugar, en Boí Taüll, el Campeonato de Esquí Alpino FEDDI ‘Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Intelectual’.

En GAP tuvimos el grandísimo honor de ser los speakers del campeonato así como de formar parte de la organización del mismo. Una gran oportunidad para estar entre profesionales del esquí y magníficas personas.

Agradecemos la participación de los 35 deportistas, venidos de 11 clubes de toda la geografía española, por su actuación y deportividad ejemplar.

En especial, felicitamos a Marina Rodríguez de Coda Huelva que revalidó su título de Campeona de España deleitándonos con unos tiempos excepcionales y a Iván Machado Rodríguez del Club Sierra Natura Ability que consiguió por primera vez en su carrera proclamarse Campeón de España de la categoría absoluta.

 

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *