POLSERES CANDELA: PETITS VALENTS, GRANS CAUSES

Dimarts passat 29 de gener en el lliurament del donatiu a polseres Candela vam rebre, entre emocions, diversos exemplars de l’últim número de la revista anual Memòria Solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu en la qual es reflecteixen els projectes finançats amb donacions durant l’any 2017. En un dels articles ‘Un any inoblidable per a les polseres Candela’ podem veure reconegut el dur treball que realitzen gràcies als premis: UNICEF, en la categoria MOBILITZA 2017, Valors Humans d’Honda Zero Castelló i el Fundraising 2017 de l’Associació Espanyola de Fundraising.

Esperem impacients el pròxim número, que sortirà publicat el mes vinent, amb les noves metes aconseguides.

 

HISTÒRIA DE LES POLSERES CANDELA

Igual que la protagonista d’una història de conte, una nena anomenada Candela va començar a fer polseres a l’Hospital Sant Joan de Déu, després que una de les voluntàries de l’hospital li ensenyés. Tres anys després, gràcies el seu esforç i als mitjans de comunicació van aconseguir sumar la quantitat d’1 milió d’euros.


 PULSERAS CANDELA: PEQUEÑOS VALIENTES, GRANDES CAUSAS

 

El pasado martes 29 de enero en la entrega del donativo a pulseras Candela recibimos, entre emociones, varios ejemplares del último número de la revista anual Memòria Solidària del Hospital Sant Joan de Déu en la que se reflejan los proyectos financiados con donaciones durante el año 2017.

En uno de los artículos ‘Un año inolvidable para las pulseras Candela’ podemos ver reconocido el duro trabajo que realizan gracias a los premios: UNICEF, en la categoría MOVILIZA 2017, Valores Humanos de Honda Cero Castellón y el Fundraising 2017 de la Asociación Española de Fundraising.

Esperamos impacientes el próximo número, que saldrá publicado el próximo mes, con las nuevas metas conseguidas.

 

HISTORIA DE LAS PULSERAS CANDELA

Igual que la protagonista de una historia de cuento, una niña llamada Candela empezó a hacer pulseras en el Hospital Sant Joan de Déu, después de que una de las voluntarias del hospital le enseñara. Tres años después, gracias su esfuerzo y a los medios de comunicación consiguieron sumar la cantidad de 1 millón de euros.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *