• GAP SERVEIS TURÍSTICS

  Experts en fer equip

 • GAP SERVEIS TURÍSTICS

  Experts en fer equip

Albert Oliana

Director General

Va començar en el món del turisme l’any 1990. A partir de l ́any 1991 va ser responsable de l’animació  de dos dels càmpings més importants de Catalunya i Europa. l’any 2000 crea l ́empresa Grup d ́Animadors Professionals, precursora de GAP Serveis Turístics.

Actualment és el Director, i conjuntament amb en Bruno, en Jorge i la Belén, gestiona els Departaments d ́Animació de més de 30 establiments Turístics de Catalunya i el País Valencià.

Evidentment, és el “jove” de l’empresa!

Jorge Barbero

Equip Directiu

Logronyo (La Rioja), 1984. Desenvolupa les tasques de coordinació d’establiments turístics, esdeveniments esportius, departaments de viatges i professor del Grau Superior en Animació d’Activitats Físic Esportives en la Escola Túrbula. Va començar com animador el 2005 i en aquests anys ha crescut fins a exercir les funcions de coordinador i arribar a l’equip directiu. En aquest aprenentatge ha col·laborat i organitzat esdeveniments esportius com els Campionats d’Espanya d’esquí alpí, Campionats d’Espanya de Skimo, Esdeveniments populars com Aquathlons, Creació de rutes de btt, i moltes altres activitats similars. També participa amb la creació, seguiment i avaluació de programes d’animació turística en diferents allotjaments de la Costa Brava i Pirineus. Si li preguntes per l’animació, sempre respondrà el mateix: “Una forma de vida”. Amant de tot tipus d’esport i cul inquiet.

Bruno Gómez

Equip Directiu. Responsable de Relacions Laborals

Xixón- Astúries, 1982. Va cursar estudis d’animació físico-esportiva i de Turisme a Astúries. Amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’animació turística, en Bruno ha treballat com animador i cap d’animació en alguns dels càmpings i resorts més importants de la costa catalana. Amb GAP col·labora com a responsable d’animació de la Majorista de viatges en família Travelkids. Des de 2015 s’encarrega del departament de personal de l’empresa i forma part de l’equip directiu. Amant de la literatura, les sèries i la cultura popular. Enamorat de la seva terra natal.

Belén Pena

Directora de Comunicació

Barcelona, 1978. Responsable del Departament Multimèdia. Es va formar en Disseny Gràfic a l’Escola Bau de Barcelona. La seva trajectòria professional com a dissenyadora es va iniciar en un estudi propi que es dedicava al disseny d’imatge corporativa, manuals corporatius, papereria, maquetació de revistes, il.lustració, vídeos corporatius. Amb el pas del temps l’estudi va convertir-se en una agència de comunicació. Adapant-se a les demandes online i formant-se va ampliar els serveis amb la creació de pàgines web en CMS, botigues virtuals i posicionament SEO y SEM.

Sempre amb ganes d’aprendre més. Per aquest motiu al 2017 va estudiar el Cicle de Grau Superior de Patronatge i Moda a l’Institut Anna Gironella de Mundet.

Activista de la creativitat en qualsevol àmbit: música, restauració, manualitats, dança,

 • GAP SERVEIS TURÍSTICS

  Experts en fer equip

TREBALLA AMB NOSALTRES  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Subscriu-te al nostre butlletí

  Visita la página de Política de Privacitat