FEM EQUIP AMB EL MILLOR CAMPING DE PLATJA EUROPEU

A l’equip de GAP Serveis Turístics ens complau enormement fer equip amb els millors càmpings. La nostra cartera de clients i, en definitiva els nostres amics, és immillorable.

En aquest article volem fer una menció especial al càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador (Alt Empordà), que ha estat reconegut com el millor càmping de platja europeu.

El guardó ha estat atorgat a la gala britànica Alan Rogers celebrada la setmana passada a Utrech (Holanda). Premi que compta tambè amb el reconeixement del Club d’Automobilistes ANMW, entitat holandesa amb més de 4,3 milions de socis.

 


HACEMOS EQUIPO CON EL MEJOR CAMPING DE PLAYA EUROPEO

Al equipo de GAP Serveis Turístics nos complace enormemente hacer equipo con los mejores campings. Nuestra cartera de clientes y, en definitiva nuestros amigos, es inmejorable.

En este artículo queremos hacer una mención especial al camping Las Dunas, de Sant Pere Pescador (Alt Empordà), que ha sido reconocido como el mejor camping de playa europeo.

El galardón ha sido otorgado en la gala británica Alan Rogers celebrada la semana pasada en Utrech (Holanda). Premio que cuenta también con el reconocimiento del Club de Automovilistas ANMW, entidad holandesa con más de 4,3 millones de socios.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *