• ENS MOU LA SOLIDARITAT

GAP Solidari

A GAP Serveis Turístics posem el nostre granet de sorra amb Polseres Candela, desde l’any 2018, en la investigació contra el càncer infantil i amb la Fundació d’Esclerosi Múltiple (FEM), desde 2019, oferint als establiments diferents activitats solidàries que pot gaudir tota la familia.

La recaptació dels donatius durant la temporada d’estiu pasa íntegrament al laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu en Esplugues (Barcelona).

Polseres Candela

Cada any incloem el taller de Polseres Candela dins de les programacions setmanals dels nostres càmpings i hotels ubicats, en gran part a la Costa brava. Ensenyem, sobretot als més petits, la satisfacció de la solidaritat i la empatia fent polseres solidàries.

GAP Serveis Turístics va activar la iniciativa dels 100 metres Solidaris. Una carrera en la que tothom és guanyador i rep un diploma de record pel seu esforç.

LA GENEROSITAT DELS NOSTRES CLIENTS NO FA VACANCES.

1.200

CASOS DIAGNOSTICATS
DE CANCER INFANTIL
A ESPANYA

18

ESTABLIMENTS
SOLIDARIS

27.000

RECAPTACIÓ
DESDE 2018

FEM

Col·laborem amb la campanya Mulla’t creada per la Fundació Esclerosi Múltiple animant als nostres clients a participar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Ens mullem a les piscines dels nostres clients fent partícips als visitants i creant un stand de venda d’articles per la captar de fons  i ajudar a la fundació a financiar els seus serveis.

LA RECAPTACIÓ S’ENVIA ÍNTEGRAMENT A LA FUNDACIÓ.

1.000

LLANÇAMENTS
A CATALUNYA

9.000

CASOS DIAGNOSTICATS
A CATALUNYA

2.500.000

PERSONES DIAGNOSTICADES
A TOT EL MÓN

Subscriu-te al nostre butlletí

Visita la página de Política de Privacitat

TREBALLA AMB NOSALTRES    He llegit i accepto la Política de privacitat