UAB: WORKSHOP XII EDICIÓ

A GAP Serveis Turístics ens prenem molt seriosament la professionalitat del tot el nostre equip. És per aquest motiu que ens esforcem en buscar els millors per ampliar el nostre GAP TEAM.

Ahir 13 de febrer vam participar a la vint-i-dosena edició del WORKSHOP que organitza l’Escola Universitaria de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona. És una trobada entre el sector empresarial i la universitat.

L’esdeveniment és clau per establir contactes en el món laboral tant de titulats cm de futurs professionals que volen realitzar les pràctiques en les empreses més prestigioses i punteres del sector turístic, hoteler i d’oci.

 


UAB: WORKSHOP EDICIÓN XII

En GAP Servicios Turísticos nos tomamos muy seriamente la profesionalidad del todo nuestro equipo. Es por este motivo que nos esforzamos al buscar los mejores para ampliar nuestro GAP TEAM.

Ayer 13 de febrero participamos en la vigésimo segunda edición del Workshop que organiza la Escuela Universitaria de Turismo y Dirección Hotelera de la Universidad Autónoma de Barcelona. Es un encuentro entre el sector empresarial y la universidad.

El evento es clave para establecer contactos en el mundo laboral tanto de titulados cm de futuros profesionales que quieren realizar las prácticas en las empresas más prestigiosas y punteras del sector turístico, hotelero y de ocio.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *