‘CETT Talent 2019’

La recerca de talent ens ha donat la possibilitat de passar el dia d’avui al CETT Talent 2019 a la CETT Universitat de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona.

 

Es tracta d’un punt de trobada de talent entre alumnes que volen aconseguir una sortida professional relacionada amb el turisme i empreses del sector turístic, hoteler i gastronòmic a la recerca de talents per acollir a les seves empreses.

A GAP no hem deixat passar aquesta gran oportunitat de descobrir talents i persones amb vocació en entrevistes individuals i sessions obertes a la sala Catalunya de l’Hotel Alimara. Hem conegut gent fantàstica, apassionada amb moltes ganes d’emprendre un futur dedicat al turisme.

Agraim al CETT per la organització de tota la jornada.

 


‘CETT Talent 2019’

La investigación de talento nos ha dado la posibilidad de pasar el día de hoy, 11 de febrero, en el CETT Talent 2019 en la CETT Universidad de Turismo, Hoteleria y gastronomía de Barcelona.

Se trata de un punto de encuentro de talento entre alumnos que quieren conseguir una salida profesional relacionada con el turismo y empresas del sector turístico, hotelero y gastronómico en busca de talentos para acoger en sus empresas.

En GAP no hemos dejado pasar esta gran oportunidad de descubrir talentos y personas con vocación en entrevistas individuales y sesiones abiertas en la sala Cataluña del Hotel Alimara. Hemos conocido gente fantástica, apasionada con muchas ganas de emprender un futuro dedicado al turismo.

Agradecemos al CETT por la organización de toda la jornada.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *