PRESENTACIÓ DE GAP A L’INSTITUT SALVADOR SEGUÍ

L’Institut Salvador Seguí de Barcelona és un centre educatiu públic que imparteix cicles formatius en Imatge personal, Sanitari i Serveis socioculturals i a la comunitat.  Avui divendres hem fet una visita als alumnes del cicle de Serveis socioculturals.

 

A GAP Serveis Turístics estem compromesos amb la formació. Obrim les portes a tots aquells alumnes, apassionats per l’animació, que volen fer les pràctiques amb nosaltres. Les pràctiques son imprescindibles per a poder completar els seus estudis relacionats al sector turístic.

INSTAGRAM Institut Salvador Seguí

 

 

 

 


PRESENTACIÓN DE GAP EN EL INSTITUTO SALVADOR SEGUÍ

L’Institut Salvador Seguí de Barcelona es un centro educativo público que imparte ciclos formativos en Imagen personal, Sanitaria i Servicios socioculturales y a la comunidad.  Hoy viernes hemos hecho una visita a los alumnos del ciclo de Servicios socioculturales.

En GAP Serveis Turístics estamos comprometidos con la formación. Abrimos las puertas a todos aquellos alumnos, apasionados por la animación, que quieren hacer las prácticas con nosotros. Las prácticas su imprescindibles para poder completar sus estudios relacionados al sector turístico.

INSTAGRAM Institut Salvador Seguí

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *