ENCENEM LA METXA DEL FUTUR A LA UAB

El mes de setembre ens empeny a una nova direcció: la formació. Ha quedat enrere l’escenari estiuenc de sol i platja i ara toca reprendre l’escenari escolar d’apunts i aprenentatge.

Tan important és la bona elecció formativa dels estudiants com la força que els impulsa a l’inici del curs. Per aquest motiu hem participat en la jornada de presentació del Grau en Turisme i Direcció Hotelera de la ‘Universitat Autònoma de Barcelona’. Encenent la metxa de futurs professionals del sector turístic, incentivant amb dinàmiques grupals de cohesió i posant l’accent en el valor que té formar part d’un equip que es comunica i es complementa.

 

 


ENCENDEMOS LA MECHA DEL FUTURO EN LA UAB

El mes de septiembre nos empuja en una nueva dirección: la formación. Ha quedado atrás el escenario veraniego de sol y playa y ahora toca retomar el escenario escolar de apuntes y aprendizaje.

Tan importante es la buena elección formativa de los estudiantes como la fuerza que les impulsa al inicio del curso. Por este motivo hemos participado en la jornada de presentación del Grado en Turismo y Dirección Hotelera de la ‘Universitat Autònoma de Barcelona’. Encendiendo la mecha de futuros profesionales del sector turístico, incentivándoles con dinámicas grupales de cohesión y haciendo hincapié en el valor que tiene formar parte de un equipo que se comunica y se complementa.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *