Iª JORNADA D’ENTREVISTES EN L’ESCOLA JOVIAT

Busquem i seleccionem contínuament professionals en ‘Hotelería i Turisme’ i ‘Activitats Esportives’. Aquests són alguns dels cicles de grau mitjà i grau superior dins de l’oferta d’ensenyament de l’Escola Joviat.

Avui divendres 3 de maig tenim una cita inaludible en la ‘Iª Jornada Joviat FPi i Empresa’. Ens hem acostat a Manresa per a conèixer als estudiants interessats en fomar part del GAP TEAM. El que més valorem és la implicació, les ganes i els coneixements adquirits. Seleccionem un perfil dinàmic capaç d’adaptar-se als valors de GAP Serveis Turístics.

Agraïm enormement tant la iniciativa com l’organització de la jornada.


 

Iª JORNADA DE ENTREVISTAS EN ESCOLA JOVIAT

Buscamos y seleccionamos continuamente profesionales en ‘Hotelería y Turismo’ y ‘Actividades Deportivas’. Estos son algunos de los ciclos de grado medio y grado superior dentro de la oferta de enseñanza de l’Escola Joviat.

Hoy viernes 3 de mayo tenemos una cita inaludible en la ‘Iª Jornada Joviat FPi i Empresa’. Nos hemos acercado a Manresa para conocer a los estudiantes interesados en fomar parte del GAP TEAM. Lo que más valoramos es la implicación, las ganas y los conocimientos adquiridos. Seleccionamos un perfil dinámico y entrovertido capaz de adaptarse a los valores de GAP Serveis Turístics.

Agradecemos enormemente tanto la iniciativa como la organización de la jornada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *