GirocampingPRO 2019: ACTUALITAT TURÍSTICA

Un any més, GAP Serveis Turístics va participar al GirocampingPro, congrés de professionals del turisme i càmping, organitzat anualment per l’Associació de Càmpings de Girona al Mas Marroch, a Vilablareix.

És una oportunitat única per estar al dia de la situació actual el turisme general i concret a Catalunya. En aquesta sisena edició es van tractar temes rellevants susceptibles d’afectar positivament o negativament al turisme català com el canvi climàtic, el Brexit o l’ampliació de zones verdes desde el Pirineu fins a la Costa brava.

Dins del Congrés se celebra ‘La nit dels càmpings de Girona’. Un sopar de gala on l’Associació de Càmpings de Girona fa entrega el prestigiós Premi Jaume Genover i Roig.

Enguany el Premi Jaume Genover i Roig, en la seva sisena edició, va ser atorgat al Sr. Josep Maria Pla i Calsina del Càmping Les Medes de l’Estartit com a reconeixement per la seva trajectòria en el sector del càmping.

Volem felicitar a tota la família Pla per aquest, més que merescut Premi. Ens alegrem enormement de poder seguir oferint-los els nostres serveis. ENHORABONA!

 


GirocampingPRO 2019: ACTUALIDAD TURÍSTICA

Un año más, GAP Serveis Turístics participó en GirocampingPro, congreso de profesionales del turismo y camping, organizado anualmente por la Asociación de Campings de Gerona en el Mas Marroch, en Vilablareix.

Es una oportunidad única para estar al día de la situación actual el turismo general y concreto en Cataluña. En esta sexta edición se trataron temas relevantes susceptibles de afectar positiva o negativamente al turismo catalán como el cambio climático, el Brexit o la ampliación de zonas verdes desde el Pirineo hasta la Costa Brava.

Dentro del Congreso se celebra ‘La noche de los campings de Gerona’. Una cena de gala en la que la Asociación de Campings de Gerona hace entrega el prestigioso Premio Jaume Genover i Roig.

Este año el Premio Jaume Genover i Roig, en su sexta edición, fue otorgado al Sr. Josep Maria Pla i Calsina del Camping Les Medes del Estartit como reconocimiento por su trayectoria en el sector del camping.

Queremos felicitar a toda la familia Pla por este, más que merecido Premio. Nos alegramos enormemente de poder seguir ofreciéndoles nuestros servicios. ENHORABUENA!

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *