MASCOTES VISIBLES AL FESTIVAL STRENES DE GIRONA

El festival on tot comença! La ciutat de Girona es converteix en escenari perquè els artistes catalans presenten nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen els seus gires, fins i tot presenten espectacles inèdits del 30 març al 5 maig.

En aquesta edició vam veure en acció a Oques Grasses en l’acte inaugural. Andrea Motis, Els catarres, Gerard Quintana, Macaco i Noa van ser alguns del protagonistes en el festival.

Els dies 26 i 27 d’abril es van mostrar al públic les mascotes dels càmpings de girona en una gran desfilada de mascotes, organitzat gràcies a l’Associació de Càmpings de Girona dins del Festival Strenes.

Va ser un èxit entre els nens i nenes que van assistir. Van tenir l’oportunitat de saludar a les mascotes, ballar amb elles i fer-se fotos de record. Moments màgics.

 


MASCOTAS VISIBLES EN EL ‘FESTIVAL STRENES DE GIRONA’

El festival donde todo comienza! La ciudad de Gerona se convierte en escenario para que los artistas catalanes presentan nuevos trabajos discográficos, inician o finalizan sus giras, incluso presentan espectáculos inéditos del 30 marzo al 5 mayo.

En esta edición vimos en acción a Oques Grasses en el acto inaugural. Andrea Motis, Els catarres, Gerard Quintana, Macaco i Noa fueron algunos de lo protagonistas en el festival.

Los días 26 y 27 de abril se mostraron al público las mascotas de los campings de gerona en un gran desfile de mascotas, organizado gracias a la ‘Associació de Càmpings de Girona‘ dentro del Festival Strenes.

Fue un èxito entre los niños y niñas que asistieron. Tuvieron la oportunidad de saludar a las mascotas, bailar con ellas y hacerse fotos de recuerdo. Momentos mágicos.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *