Tardor de recollida

La temporada de tardor és propícia per realitzar un treball de recerca per la innovació. Un cop finalitzada la temporada alta d’estiu i començant la d’hivern l’equip de  GAP Serveis Turístics s’ha endinsat al bosc a recollir bolets com si d’un brainstorming es tractès.

Per poder oferir noves propostes als nostres clients fidels hi ha d’haver un treball previ cuidadós i mimat. Dediquem els nostres esforços a buscar novetats omplint un cistell amb bolets d’imaginació, diversió, professionalitat, animació i humor.

Amb tota aquesta varietat de bolets preparem una recepta WOW Impact. És molt important que no en falti cap dels ingredients. S’han de barrejar sense excès i amb la dosis adecuada de cada un per a que deixi bona boca.

 

 


Otoño de recogida

La temporada de otoño es propicia para realizar un trabajo de investigación para la innovación. Una vez terminada la temporada alta de verano y comenzando la de invierno el equipo de GAP Serveis Turístics se ha adentrado en el bosque a recoger setas como si de un brainstorming se tratara.

Para poder ofrecer nuevas propuestas a nuestros clientes fieles debe haber un trabajo previo cuidadoso y mimado. Dedicamos nuestros esfuerzos a buscar novedades llenando una cesta con setas de imaginación, diversión, profesionalidad, animación y humor.

Con toda esta variedad de setas preparamos una receta WOW Impact. Es muy importante que no falte ninguno de los ingredientes. Se deben mezclar sin exceso y con la dosis adecuada de cada uno para que deje buen sabor de boca.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *