COL·LABORACIÓ DE GAP EN LA GRAN RUA DE ‘EL CARNAVAL DELS CARNAVALS’

Per segon any consecutiu s’ha celebrat la segona edició de la Gran Rua del Carnestoltes de Carnestoltes de Platja d’Aro i GAP ha tingut l’honor de col·laborar en l’organització!

El passat cap de setmana vam tenir una nova oportunitat per a gaudir de les millors comparses de Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro i de les premiades en els carnestoltes dels voltants.

Es va desfilar en el centre de Platja d’Aro, pel mateix recorregut de l’any anterior, l’Avinguda del Cavall Bernat i l’Avinguda de S’Agaró. Des de les 17h va haver-hi un desplegament de colors cridaners, música vibrant i molt enginy per part dels participants.

 


COLABORACIÓN DE GAP EN LA GRAN RUA DE ‘EL CARNAVAL DELS CARNAVALS’ 2019

Por segundo año consecutivo se ha celebrado la segunda edición de la Gran Rua del Carnaval de Carnavales de Platja d’Aro y GAP ha tenido el honor de colaborar en la organización!

El pasado fin de semana tuvimos una nueva oportunidad para disfrutar de las mejores comparsas de Carnaval de Castell-Platja d’Aro y de las premiadas en los carnavales de los alrededores.

Se desfiló en el centro de Platja d’Aro, por el mismo recorrido del año anterior, la Avenida del Cavall Bernat y la Avenida de S’Agaró.

Desde las 17h hubo un despliegue de colores llamativos, música vibrante y mucho ingenio.

 

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *