AL 2019 GAP ES SUMA A LA INNOVACIÓ

Avui dia existeix un necessitat fervent en la innovació que envaeix qualsevol àmbit. L’animació turística també evoluciona i en GAP Serveis Turístics ens ha envaït el desig de créixer estant a l’altura de les necessitats per a ampliar els serveis d’animació.

Les novetats introduïdes en la nostra programació de cara a la pròxima temporada, sens dubte, milloraran la satisfacció en l’estada dels seus clients.

Hem treballat amb gran il·lusió per a incloure millores en els serveis d’animació com per exemple l’ús de pantalles led, amb projeccions específiques per a acompanyar obres teatrals o activitats dirigides. Innovació en la realització de tallers de wellness oferint massatges, menjar saludable, tant per a adults com per als petits. I moltes més novetats!


 

2019: GAP SE SUMA A LA INNOVACIÓN

Hoy en día existe un necesidad ferviente en la innovación que invade cualquier ámbito. La animación turística también evoluciona y en GAP Serveis Turístics nos ha invadido el deseo de crecer estando a la altura de las necesidades para ampliar los servicios de animación.

Las novedades introducidas en nuestra programación de cara a la próxima temporada, sin duda, mejorarán la satisfacción en la estancia de sus clientes.

Hemos trabajado con gran ilusión para incluir mejoras en los servicios de animación como por ejemplo el uso de pantallas led, con proyecciones específicas para acompañar obras teatrales o actividades dirigidas. Innovación en la realización de talleres de wellness ofreciendo masajes, comida saludable, tanto para adultos como para los pequeños. I muchas novedades más!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *