CÀMPINGS DE GIRONA ENTRE ELS MILLLORS D’EUROPA

Ens complau fer eco de la notícia publicada el 27 de desembre del 2018 al Diari de Girona amb el següent titular ‘Dos establiments de Sant Pere Pescador i dos de Calonge han estat guardonats per la Federació Internacional de càmping, caravana i autocaravana‘ i el 2 de gener de 2019 al Punt AvuiQuatre càmpings de l’Empordà, entre els millors d’Europa‘. Aquest reconeixement se’ls ha atorgat a Lisboa, Portugal en el primer Congrès Internacional de la FICC (Federació Internacional de Camping, Caravaning i Autocaravaning) el passat 23 de novembre amb la campanya ‘El futur del turisme i el camping és ara’.

Resulta molt gratificant formar part de dos dels guardonats considerats enre els millors d’Europa per a seva excel.lència: Càmping Internacional de Calonge i Càmping Aquarius de Sant Pere Pescador.

 

Càmping Aquarius, Sant Pere Pescador

 

Càmping Internacional, Calonge

 

CAMPINGS DE GERONA ENTRE LOS MEJORES DE EUROPA

Nos complace hacer eco de la noticia publicada el 27 de diciembre del 2018 en el Diari de Girona con el siguiente titular ‘Dos estabecimientos de Sant Pere Pescador y dos de Calonge han siso galardonados por la Federación Internacional de camping, caravana i autocaravana‘ y el 2 de enero de 2019 en el Punt Avui ‘Cuatro campings del Empordà, entre los mejores de Europa’. AquestEste reconocimiento se les ha otorgado ea Lisboa, Portugal en el primer Congreso Internacional de la FICC (Federación Internacional de Camping, Caravaning y Autocaravaning) el passado 23 de noviembre con la campaña ‘El futuro del turismo y el camping es ahora’.

Resulta muy gratificante formar part de dos de los galardonados considerados enre los mejores de Europa por su excelencia: Camping Inernacional de Calonge y Camping Aquarius de Sant Pere Pescador.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *