‘TOURISM JOB FORUM’ MARÇ‘19

Avui dijous 7 de març ens hem desplaçat fins a Girona per participar en una jornada impulsada per la Facultat de Turisme.

 

Aquesta iniciativa anomenada TOURISM JOB FORUM, és una jornada de networking on empreses de l’àmbit turístic, com GAP Serveis Turístics, i els estudiants de la Facultat de Turisme, de l’Escola Universitària Formatic Barcelona, EU Mediterrani i totes aquelles escoles adscrites a la Universitat de Girona.

L’objectiu és incentivar la inserció laboral dels estudiants per a que puguin conèixer les característiques, funcions, valors i missió de les empreses que participen en el TOURISM JOB FORUM.

En el cas de GAP Serveis Turístics volem captar talents per ampliar el nostre equip i emprendre un camí professional junts.

Agraïm a tots els estudiants el seu interès per la nostra empresa!

 

 


‘TOURISM JOB FORUM’ MARZO‘19

Hoy jueves 7 de marzo nos hemos desplazado hasta Girona para participar en una jornada impulsada por la Facultad de Turismo.

Esta iniciativa llamada TOURISM JOB FORUM, es una jornada de networking donde empresas del ámbito turístico, como GAP Serveis Turístics, y los estudiantes de la Facultad de Turismo, de la Escuela Universitaria Formatic Barcelona, EU Mediterráneo y todas aquellas escuelas adscritas en la Universitat de Girona.

El objetivo es incentivar la inserción laboral de los estudiantes para que puedan conocer las características, funciones, valores y misión de las empresas que participan en el TOURISM JOB FORUM.

En el caso de GAP Serveis Turístics queremos captar talentos para ampliar nuestro equipo y emprender un camino profesional juntos.

Agradecemos a todos los estudiantes su interés por nuestra empresa!

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *