GAP A LA FIRA VAKANTIEBEURS 2019

 

Part de l’equip de GAP Serveis Turístics ha viatjat a Utrecht, Holanda. Avui dia 10 de gener visitem la fira que estarà fins al diumenge 14 visitem la fira VakantieBEURS. És una de les fires relacionades amb el món del turisme més rellevants a nivell internacional. Els visitants poden trobar agències de viatges, associacions culturals, teatres, etc … presentant els seus països.

És una gran oportunitat perquè les empreses estiguin informades de les novetats. En GAP Serveis Turístics ens preocupem per realitzar un treball de camp excel·lent tenint en compte tots els recursos i serveis que ens proporciona l’actualitat turística.

 


GAP EN LA FERIA VAKANTIEBEURS 2019

Parte del equipo de GAP Serveis Turístics ha viajado a Utrecht, Holanda. Hoy día 10 de enero visitamos la feria que estará hasta el domingo 14 visitamos la feria VakantieBEURS. Es una de las ferias relacionadas con el mundo del turismo más relevantes a nivel internacional. Los visitantes pueden encontrar agencias de viajes, asociaciones culturales, teatros, etc… presentando sus países.

Es una gran oportunidad para que las empresas estén informadas de las novedades. En GAP Serveis Turístics nos preocupamos por realizar un trabajo de campo excelente teniendo en cuenta todos los recursos y servicios que nos proporciona la actualidad turística.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *