LES POLSERES CANDELA SÓN SINÒNIM DE SOLIDARITAT

Que meravellós és donar sense demanar res a canvi i àdhuc millor quan dónes i et regalen un somriure emocionat. Avui dimarts 29 de Gener ha sigut un dia de gran emoció, hem tingut la satisfacció de reunir-nos amb part de l’organització de Polseres CANDELA a l’Hospital Sant Joan de Déu. Són un grup excel·lent que treballen molt, molt dur amb iniciativa i una meta clara desinteressada: ajudar a uns altres, als més petits recollint donatius per a la recerca contra el càncer infantil.

És un honor envoltar-se de persones que es preocupen pels altres. Tots junts hem fet un gran equip solidari recaptant, ni més ni menys que, 10.000€. Es diu aviat! La quantitat donada l’any anterior va ser sensacional i aquest any ens hem superat.

Estàvem desitjosos per fer el lliurament del donatiu acumulat durant el 2018 i cridar als quatre vents GRÀCIES amb un ressò infinit.

De nou GRÀCIES A TOTS PER HAVER-HO FET POSSIBLE!!!!!!

 


 LAS PULSERAS CANDELA SON SINÓNIMO DE SOLIDARIDAD

Que maravilloso es dar sin pedir nada a cambio y aun mejor cuando das y te regalan una sonrisa emocionada. Hoy martes 29 de Enero ha sido un día de gran emoción, hemos tenido la satisfacción de reunirnos con parte de la organización de Pulseras CANDELA en el Hospital San Juan de Dios. Son un grupo excelente que trabajan muy, muy duro con iniciativa y una meta clara desinteresada: ayudar a otros, a los más pequeños recogiendo donativos para la investigación contra el cáncer infantil.

Es un honor rodearse de personas que se preocupan por los demás. Todos juntos hemos hecho un gran equipo solidario recaudando, ni más ni menos que, 10.000€. ¡Se dice pronto! La cantidad donada el año anterior fue sensacional y este año nos hemos superado.

Estábamos deseosos por hacer la entrega del donativo acumulado durante el 2018 y gritar a los cuatro vientos GRACIAS con un eco infinito.

De nuevo GRACIAS A TODOS POR HABERLO HECHO POSIBLE!!!!!

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *