COL·LABORACIÓ DE GAP EN LA GRAN RUA DE ‘EL CARNAVAL DELS CARNAVALS’

Per segon any consecutiu s’ha celebrat la segona edició de la Gran Rua del Carnestoltes de Carnestoltes de Platja d’Aro i GAP ha tingut l’honor de col·laborar en l’organització!

Llegir més

Iª JORNADA D’ENTREVISTES EN L’ESCOLA JOVIAT

Busquem i seleccionem contínuament professionals en ‘Hotelería i Turisme’ i ‘Activitats Esportives’. Aquests són alguns dels cicles de grau mitjà i grau superior dins de l’oferta d’ensenyament de l’Escola Joviat.

Llegir més

MASCOTES VISIBLES AL FESTIVAL STRENES DE GIRONA

El festival on tot comença! La ciutat de Girona es converteix en escenari perquè els artistes catalans presenten nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen els seus gires, fins i tot presenten espectacles inèdits del 30 març al 5 maig.

Llegir més

ELS GRANS ESFORÇOS DE CONTINUÏTAT SÓN RECONEGUTS

Per a aconseguir l’èxit després de l’esforç es necessita el treball dur d’un equip constant, coordinat i disposat. Tant s’ha esforçat l’equip del Càmping Valldaro que ha estat reconegut amb el Certificat de Turisme de Qualitat SICTED.

 

Llegir més

BACKSTAGE TELEVISIU AMB L’EQUIP D’ARUSITYS

Ahir va ser un diumenge excepcional. Vam tenir ocasió de conèixer i ser amfitrions de part de l’equip d’Arusitys en un dels nostres establiments d’Osca, Balneario de Panticosa.

Llegir més