Halloween 2019 is coming!

Associem la nit de Halloween a una festivitat de disfresses i carabasses estatunidenca que s’ha expandit per altres territoris i altres cultures que honra la memòria dels quals ja no estan.

A GAP Serveis Turístics ens inclinem SEMPRE per la DIVERSIÓ i triem passar una nit fantàstica plena d’enginy, màgia i sorpreses entre ratapinyades simpàtiques i carabasses rialleres!

 

ORIGEN DE HALLOWEEN

Halloween és una tradició originalment cèltica, malgrat la seva fort arrelament als EUA, va néixer en altres terres. L’englobaven Europa Occidental, les illes Britàniques i Escandinava. Els sacerdots pagans la celebraven amb el nom de ‘La Nit de Samhain’ des de fa més de 2.000 anys. Durant aquesta nit els esperits tornaven a la terra i caminaven buscant posseir als vius. Per al poble cèltic era la nit més fosca i freda. Apagaven totes les llums, evitaven encendre foc i es vestien amb robes fúnebres amb la finalitat d’auyentar a la mort. Encreuaven els dits perquè no visités les seves cases i s’emportés als vius. Amb aquesta tradició, cada 31 d’Octubre, celebraven el final de l’estiu i de les collites i començament de l’any nou “All Hallows Eve”.

 


Halloween 2019 is coming!

Asociamos la noche de Halloween a una festividad de disfraces y calabazas estadounidense que se ha expandido por otros territorios y otras culturas que honra la memoria de los que ya no están.

En GAP Serveis Turístics nos inclinamos SIEMPRE por la DIVERSIÓN y escogemos pasar una noche fantástica llena de ingenio, magia y sorpresas entre murciélagos simpáticos y calabazas risueñas!

 

ORIGEN DE HALLOWEEN

Halloween es una tradición originalmente celta, pese a su fuerte arraigo en EUA, nació en otras tierras. La englobaban Europa Occidental, las islas Británicas y Escandinava. Los sacerdotes paganos la celebraban con el nombre de ‘La Noche de Samhain’ desde hace más de 2.000 años. Durante esta noche los espíritus volvían a la tierra y caminaban buscando poseer a los vivos. Para el pueblo celta era la noche más oscura y fría. Apagaban todas las luces, evitaban encender fuego y se vestían con ropas fúnebres con el fin de auyentar a la muerte. Cruzaban los dedos para que no visitara sus casas y se llevara a los vivos. Con esta tradición, cada 31 de Octubre, celebraban el final del verano y de las cosechas y comienzo del año nuevo “All Hallows Eve”.

 

 

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *