Reinventar-se cap a l’èxit

Sorprendre és la millor manera de reinventar-se. A GAP Serveis Turístics volem continuar deixant bocabadats al públic enfortint i millorant el nostre ampli ventall de serveis de l’àmbit turístic.
Tant nens/es com joves i adults, ja no estan interessats/ades a seguir un programa tancat que els impedeixi gaudir lliurement de les seves hores d’oci, volen ser sorpresos/es.
Durant la recentment finalitzada temporada d’estiu ja hem aplicat el WOW Impact, amb un resultat que s’ha vist reflectit en la satisfacció dels nostres clients i ens impulsa a continuar en la direcció encertada. Algunes de les nostres novetats han estat: l’abandó del concepte estàtic amb l’aparició sorpresa dels equips d’animació amb photocalls per diferents llocs estratègics dels establiments. Dies especials dedicats al circ, pirates, superherois,… adaptant les activitats habituals amb vestuari i gadgets característics fent partícips als hostes. Complementar una activitat esportiva amb un joc visual amb classes dirigides de Zumba nocturnes a l’aire lliure i pintures de neó. Donar èmfasi a la vida i la cultura sana per la qual avui dia existeix una gran atenció i preocupació impressionant amb un estand Healthy Point mostrant com preparar batuts saludables, cosmètica amb ingredients naturals i menjar saludable amb ingredients de km0. Donar major cabuda als adolescents en activitats exclusives per a ells: classes de DJ, Skate, Hip-hop, màgia, tornejos de Playstation. El gaudir i el descans de la Silent disc, que consisteix en uns auriculars amb llum que tenen la possibilitat de seleccionar el tipus de música segons els gustos individuals de la persona, ballant en grup i respectant aquells que prefereixen descansar. Material esportiu ampliant l’oferta d’activitats esportives com el Jumping, Aqua Fit Board, Steps, Aqua Step, entre altres. Dies temàtics específics convertits en festes populars de l’establiment, per exemple, la Festa Medieval amb decoració i vestuari professional, venda de productes de l’època, activitats relacionades com a Diorama de Clicks de Playmobil, tir amb arc, malabars, joc Kubb – Knight. Espectacularitat dels espectacles nocturns en els quals l’equip d’animació interactua amb la pantalla, representacions amb fons d’escenari en moviment.
Les novetats tenen cabuda en el departament d’animació així com en el multimèdia multidisciplinari augmentant els serveis de disseny i personalització de peces que serveixin de suport a l’animació de l’establiment. Oferint la possibilitat de renovar la imatge corporativa dels establiments: logotip, senyalització, retolació, realitzant dissenys de programes, cartelleria i material audiovisual que sorprengui visualment als hostes, dissenyant mascotes, millorant les existents realçant-les.


Reinventarse hacia el éxito

Sorprender es la mejor manera de reinventarse. En GAP Serveis Turístics nos hemos propuesto dejar boquiabiertos a nuestros clientes ampliando y mejorando nuestro amplio abanico de servicios del ámbito turístico.
Tanto niños/as como jóvenes y adultos, ya no están interesados/das en seguir un programa cerrado que los impida disfrutar libremente de sus horas de ocio, quieren ser sorprendidos/as.
Durante la recientemente finalizada temporada de verano ya hemos aplicado este WOW Impact, con un resultado que nos ha dejado muy buen sabor de boca por la satisfacción de nuestros clientes y nos impulsa a continuar en la dirección acertada. Algunas de nuestras novedades han sido: el abandono del concepto estático con la aparición sorpresa de los equipos de animación con photocalls por diferentes lugares estratégicos de los establecimientos. Días especiales sin previo aviso dedicados al circo, piratas, superhéroes,… adaptando las actividades habituales con vestuario y gadgets característicos haciendo partícipes a los huéspedes. Complementar una actividad deportiva con un juego visual con clases dirigidas de Zumba nocturnas al aire libre y pinturas de neón. Dar énfasis a la vida y la cultura sana por la que hoy en día existe una gran atención y preocupación impresionando con un stand Healthy Point mostrando cómo preparar batidos saludables, cosmética con ingredientes naturales y comida saludable con ingredientes de km0. Dar mayor cabida a los adolescentes en actividades exclusivas para ellos: clases de DJ, Skate, Hip Hop, magia, torneos de Playstation. El disfrute y el descanso de la Silent disco, que consiste en unos auriculares con luz que tienen la posibilidad de seleccionar el tipo de música según los gustos individuales de la persona, bailando en grupo y respetando aquellos que prefieren descansar. Material deportivo ampliando la oferta de actividades deportivas como el Jumping, Aqua Fit Board, Steps, Aqua Step, entre otros. Días temáticos específicos convertidos en fiestas populares del establecimiento, por ejemplo, la Fiesta Medieval con decoración y vestuario profesional, venta de productos de la época, actividades relacionadas como Diorama de Clicks de Playmobil, tiro con arco, malabares, juego Kubb – Knight. Espectacularidad de los espectáculos nocturnos en los que el equipo de animación interactúa con la pantalla, representaciones con fondo de escenario en movimiento.
Las novedades tienen cabida en el departamento de animación así como en el multimedia multidisciplinar aumentando los servicios de diseño y personalización de piezas que sirvan de apoyo a la animación del establecimiento. Ofreciendo la posibilidad de renovar la imagen corporativa de los establecimientos: logotipo, señalización, rotulación, realizando diseños de programas, cartelería y material audiovisual que asombre visualmente a los huéspedes, diseñando mascotas, mejorando las existentes realzándolas.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *