COP D’ESTAT DE L’ANIMACIÓ

El 23 de febrer és una data històrica que es manté viva en el nostre dia a dia des de fa vint anys. Albert Oliana va donar el cop d’estat de l’animació l’any 2000. Amb decisió i traïdoria va entrar armat, bolígraf en mà carregat de tinta, al Parlament de l’Animació, l’Oci i l’Esport. Es va iniciar un període en el qual la diversió estava assegurada amb GAP Serveis Turístics.

El primer episodi de tal reeixida gesta es va implantar immediatament en terres de la Costa Brava amb projectes a mesura que entusiasmaven a totes les edats. Els episodis següents van reflectir una expansió territorial del bon fer en el camp de batalla de l’animació.

Vint anys després, Albert Oliana es manté ferm al capdavant de la revolució de GAP Serveis Turístics al costat d’un equip de professionals que li segueix de manera incondicional.

 


Golpe de estado de la Animación

Veinte años de trayectoria en la animación turística

El 23 de febrero es una fecha histórica que se mantiene viva en nuestro día a día desde hace veinte años. Albert Oliana dio el golpe de estado de la animación en el año 2000. Con decisión y alevosía entró armado, bolígrafo en mano cargado de tinta, en el Parlamento de la Animación, del Ocio y del Deporte. Se inició un periodo en el que la diversión estaba asegurada con GAP Serveis Turístics.

El primer episodio de tal exitosa gesta se implantó inmediatamente en tierras de la Costa Brava con proyectos a medida que entusiasmaban a todas las edades. Los episodios siguientes reflejaron una expansión territorial del buen hacer en el campo de batalla de la animación.

Veinte años después, Albert Oliana se mantiene firme al frente de la revolución de GAP Serveis Turístics junto a un equipo de profesionales que le sigue de forma incondicional.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *