ELS GRANS ESFORÇOS DE CONTINUÏTAT SÓN RECONEGUTS

Per a aconseguir l’èxit després de l’esforç es necessita el treball dur d’un equip constant, coordinat i disposat. Tant s’ha esforçat l’equip del Càmping Valldaro que ha estat reconegut amb el Certificat de Turisme de Qualitat SICTED.

 

El distintiu de “Compromís de Qualitat Turística”, acredita l’esforç, el compromís amb la qualitat i la millora contínua. L’objectiu és el de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Aquest projecte està promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Enhorabona VALLDARO!

 

 

 


LOS GRANDES ESFUERZOS DE CONTINUIDAD SON RECONOCIDOS

Para alcanzar el éxito tras el esfuerzo se necesita el trabajo duro de un equipo constante, coordinado y dispuesto. Tanto se ha esforzado el equipo del Camping Valldaro que ha sido reconocido con el Certificado de Turismo de Calidad SICTED.

El distintivo de “Compromiso de Calidad Turística”, acredita el esfuerzo, el compromiso con la calidad y la mejora continua. El objetivo es el de mejorar la experiencia y satisfacción del turista.

Este proyecto está promovido por la Secretaría de Estado de Turismo (SET), con el apoyo de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP).

Enhorabuena VALLDARO!

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *