BACKSTAGE TELEVISIU AMB L’EQUIP D’ARUSITYS

Ahir va ser un diumenge excepcional. Vam tenir ocasió de conèixer i ser amfitrions de part de l’equip d’Arusitys en un dels nostres establiments d’Osca, Balneario de Panticosa.

Vam poder veure, en primera línia, la realització d’un reportatge gràfic per a televisió i conèixer a excel·lents professionals com Marc Redondo, Dídac Cuní i Marta Altarriba.

El reportatge, emès en el programa d’avui 25 de Març d’Arusitys de La Sexta, plasma la vivència i el gaudi d’un balneari amb més de 200 anys d’història a la seva esquena situat en un entorn idíl·lic com és el Pirineu Aragonès.

Gràcies equip d’Arusitys! Ha estat un plaer!


BACKSTAGE TELEVISIVO CON EL EQUIPO DE ARUSITYS

Ayer fue un domingo excepcional. Tuvimos ocasión de conocer y ser anfitriones de parte del equipo de Arusitys en uno de nuestros establecimientos de Huesca, Balneario de Panticosa.

Pudimos ver, en primera linea, la realización de un reportaje gráfico para televisión y conocer a excelentes profesionales como Marc Redondo, Dídac Cuní y Marta Altarriba.

El reportaje, emitido en el programa de hoy 25 de Marzo de Arusitys de La Sexta, plasma la vivencia y el disfrute de un balneario con más de 200 años de historia a sus espaldas ubicado en un entorno idílico como es el Pirineo Aragonés.

Gracias equipo de Arusitys! Ha sido un placer!

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *